Meer resultaten voor vrouwen

 
   
vrouwen
Vrouwen buiten De Tijd.
Dat zijn dan de kerels die beursgenoteerde bedrijven verplichten een derde vrouwen in hun raad van bestuur op te nemen, foeterde een entrepreneur die wij niet bij naam zullen noemen, maar die als womanizer een bloedhekel heeft aan mannen die roepen dat wijven niet zoveel complimenten moeten maken.
Vrouwen in't' wit, de stripreeks door Bercovici Cauvin DUPUIS, uitgever van stripverhalen.
Vrouwen in't' wit. Vrouwen in't' wit. Wie werd er nooit als patiënt opgenomen in een kliniek zonder echt te beseffen wat zich daar achter de schermen afspeelt? Gelukkig maar, want als je Bercovici en Cauvin moet geloven, ontbreekt het in de wit gesteven wereld van chirurgen, verpleegsters en andere gezondheidsspecialisten niet aan cynisme of zotternij.
Baantjeszwemmen voor vrouwen Gemeente Evergem.
Baantjeszwemmen voor vrouwen. Elke woensdag het eerste uur baantjeszwemmen voor vrouwen zonder lesgever. Het tweede uur baantjeszwemmen voor vrouwen met lesgever. En ook elke donderdag baantjeszwemmen voor vrouwen in het zwembad van Sportcentrum Hoge Wal. Kostprijs: 1 stempel op je Evergem Sport-kaart.
Gelijkheid voor vrouwen en mannen? De kloof is in ons land nog net zo groot als tien jaar geleden VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
België probeert al jaren de positie van vrouwen in de maatschappij te verbeteren. Zo staat sinds 2002 in de grondwet dat gelijkheid" tussen mannen en vrouwen is verzekerd, en moeten kieslijsten in ons land al sinds 1994 uit evenveel mannen als vrouwen bestaan.
Mysterie van de dag: waarom kunnen vrouwen slechter tegen de hitte dan mannen? Gezondheid Knack.
Hoe komt het dat vrouwen zich slechter voelen? DERAVE: Ten eerste is er de rol van de vrouwelijke geslachtshormonen, die de temperatuurregeling beïnvloeden. Als vrouwen bijvoorbeeld willen weten wanneer ze hun eisprong krijgen, kunnen ze s morgens hun temperatuur meten.
Gelijkheid Vrouwen-Mannen: de loonkloof Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg.
In 2012 werd de wet van 22 april 2012 ter bestrijding van de loonkloof tussen mannen en vrouwen gestemd. Deze wet werd door de wet van 12 juli 2013 tot wijziging van de wetgeving met betrekking tot de bestrijding van de loonkloof tussen mannen en vrouwen gewijzigd.
Reageren vrouwen anders dan mannen op drank, drugs, pillen en gokken? Druglijn.be.
Bij vrouwen heeft alcohol geen invloed op het lichaamsgewicht, maar bij mannen zou er een licht verband bestaan tussen alcohol en risico op overgewicht. Biologische verschillen tussen mannen en vrouwen zouden een rol kunnen spelen in de wijze waarop het lichaam omgaat met cannabis.
Liberale Vrouwen Meer vrouw, meer vrijheid is ons motto!
Toch hopen we dat dat het merendeel van de parlementsleden zich kan scharen achter een voorstel dat de keuzevrijheid in the end bij de vrouw legt, want het is toch in de eerste plaats haar lichaam dat de zwangerschap al dan niet zal doormaken, zo zegt voorzitter van Liberale Vrouwen Khadija Zamouri.
Vrouwen en alcohol.
Vooral bij vrouwen die een mannenberoep uitoefenen is drinken soms een middel om door de mannelijke collega's' als gelijke te worden aanvaard. Voor sommige vrouwen kan drinken ook een soort vechtstrategie zijn, een middel om te durven rebelleren en protesteren.
Contact Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen.
Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen Toggle navigation. Info en hulp. U bent hier. Leave this field blank. Adres en routebeschrijving. Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen.
VIAS Vrouwen achter het stuur: minder boetes, minder ernstige ongevallen.
Zo bleek uit de laatste gedragsmeting van Vias institute ook dat 4% van de gecontroleerde mannen onder invloed reden tegenover slechts 1 % van de vrouwen. Dit komt niet alleen omdat vrouwen voorzichtiger zijn op het moment dat ze moeten kiezen om al dan niet te rijden, maar ook omdat vrouwen, algemeen genomen, significant minder alcohol drinken dan mannen.

Contacteer ons

belgie
massage
kookworkshop
amsterdam
vrouwen
excel
kruidvat
zwanger
breien
voetbal